Tensiuni înaintea şedinţei de CGMB. Motivul pentru care Nicuşor Dan a fost la un pas să fie dat afară cu Poliţia Locală

Mai mulţi consilieri PSD din Consiliul General al Capialei, în frunte cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, au încercat să-i întrerupă lui Nicuşor Dan declaraţiile date presei la Primăria Capitalei, pe motiv că trebuia să înceapă şedinţa CGMB, iar Poliţia Locală a intervenit.

718 afișări
Imaginea articolului Tensiuni înaintea şedinţei de CGMB. Motivul pentru care Nicuşor Dan a fost la un pas să fie dat afară cu Poliţia Locală

Tensiuni înaintea şedinţei de CGMB. Motivul pentru care Nicuşor Dan a fost la un pas să fie dat afară cu Poliţia Locală

Nicuşor Dan şi-a început, miercuri, declaraţiile de la Primăria Capitalei în jurul orei 11.00, atunci când trebuia să înceapă şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), moment în care mai mulţi consilieri PSD, împreună cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, i-au cerut lui Dan să oprească declaraţiile.

Momentul a fost unul tensionat, iar în timp ce Nicuşor Dan făcea declaraţiile, preşedintele de şedinţă solicita la microfon începerea şedinţei.

Inclusiv Poliţia Locală a venit lângă Nicuşor Dan, iar Bădulescu i-a cerut să oprească declaraţiile.

Deputatul Nicuşor Dan le spunea jurnaliştilor prezenţi la şedinţa de CGMB că pe ordinea de zi a Primăriei sunt mai multe PUZ-uri care ar pune în pericol spaţiul verde din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici