Tentativă de evadare din Arestul Central al Poliţiei Capitalei

O persoană privată de libertate este cercetată pentru tentativă de evadare şi distrugere după ce a distrus tencuiala unui perete, din zona geamului, în camera arestului central, unde era deţinută, anunţă Poliţia Capitalei.

813 afișări
Imaginea articolului Tentativă de evadare din Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Tentativă de evadare din Arestul Central al Poliţiei Capitalei

„La data de 11 ianuarie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă au constat faptul că, într-o cameră de deţinere, a fost distrusă tencuiala unui perete, din zona geamului. Din verificările efectuate a reieşit faptul că o persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranţa deţinerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle şi burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coş de gunoi, de sub pat”, anunţă poliţia Capitalei.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la evadare şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

„De asemenea, au fost demarate verificări interne pentru a se stabili condiţiile în care a avut loc incidentul, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici