Tentativă de jaf armat într-o cafenea din Timişoara surprinsă de camerele de supraveghere- VIDEO

Un bărbat mascat, înarmat cu un pistol, a intrat într-o cafenea din Timişoara, duminică dimineaţa, dar a fugit speriat după ce un angajat al localului a apăsat butonul de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1855 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf armat într-o cafenea din Timişoara surprinsă de camerele de supraveghere- VIDEO

Tentativă de jaf armat într-o cafenea din Timişoara - VIDEO

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş anunţă că s-au sesizat din oficiu, în noaptea de duminică spre luni, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din cafenea, difuzate în spaţiul public. Asta pentru că

Pe camerele de supraveghere se poate observa cum un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, intră în localul deschis non-stop, trece pe lângă femeia de serviciu, îşi pune cagula pe cap, scoate pistolul şi îi cere barmaniţei încasările.

Pentru că femeia se opune, bărbatul încearcă să-i ia telefonul mobil, aceasta reuşind până la urmă să apese butonul de panică.

"În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care au fost difuzate în spaţiul public, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, deplasându-se de urgenţă la faţa locului o echipă de cercetare. Acolo au luat legătura cu administratorul societăţii, care a declarat că nu doreşte să depună reclamaţie, motivând că nu i-a fost adus niciun prejudiciu. Totodată, s-a luat legătura telefonic cu femeia care se afla în executarea serviciului la momentul respectiv, care le-a declarat poliţiştilor că nu s-au creat momente de panică în interiorul societăţii, întrucât şi-a dat seama că arma folosită de bărbat nu este una reală. Angajata este aşteptată în cursul acestei dimineţi la sediul poliţiei pentru a fi audiată, nefiind disponibilă în cursul nopţii trecute", transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere.

Sursă video: Vocea Timişului / Youtube

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici