Tentativă de jaf armat la o sucursală a BRD din Braşov

O tentativă de jaf armat a avut loc, miercuri seară, la o sucursală a Băncii Române pentru Dezvoltare, situată pe strada Vlahuţă, din municipiul Braşov, la ora transmiterii acestei ştiri echipaje de Poliţie aflându-se în zonă.

71 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf armat la o sucursală a BRD din Braşov

Tentativă de jaf armat la o sucursală a BRD din Braşov (Imagine arhivă: Mihaela Cojocaru/Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut la ora 16.45, când o persoană care se pare că era înarmată cu un pistol l-a ameninţat pe agentul de pază al sucursalei BRD de pe strada Vlahuţă, din cartierul braşovean Florilor, însă nu a apucat să intre în incinta BRD, ci a fugit de la locul faptei, a declarat presei comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

"Bărbatul purta ochelari de soare şi şapcă şi, din primele verificări, se pare că avea asupra lui un pistol. El nu a apucat să intre în incintă, şi nici să rănească pe cineva, fugind imediat de la faţa locului", a declarat Naghi.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de la Poliţia Criminalistică se află în zonă şi ia amprente de la faţa locului, iar 50 de poliţişti sunt pe urmele fugarului.

Naghi a mai spus că agentul de pază a încercat să-l prindă pe bărbat, însă nu a reuşit, acesta reuşind să fugă pe jos.

Sursa citată a mai precizat că anchetatorii vor analiza imaginile surprinse de camerele video de supraveghere în vederea identificării persoanei.

Aceasta este a doua tentativă de jaf comisă la o sucursală a BRD din Braşov, după cea de luna trecută, de pe Calea Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici