Tentativă de sinucidere lângă sediul Guvenului

Un bucureştean a încercat să se arunce de pe pasajul de la Piaţa Victoriei, miercuri, în apropiere de sediul Guvernului, acesta fiind salvat de un jandarm care asigură paza instituţiei, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei pentru MEDIAFAX.

372 afișări
Imaginea articolului Tentativă de sinucidere lângă sediul Guvenului

Tentativă de sinucidere lângă sediul Guvenului

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost văzut de unul dintre jandarmii care asigură paza la intrarea în curtea Guvernului în momentul în care se afla pe marginea balustradei de la Pasajul Victoria. Reprezentanţi ai Jandarmeriei Române au declarat pentru MEDIAFAX că agentul a intervenit şi a reuşit să-l îndepărteze pe bărbat de marginea pasajului.

Prin apel la 112, la faţa locului au sosit un echipaj de poliţie de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD. Tânărul a fost preluat de echipa medicală şi transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia" pentru evaluarea stării de sănătate.

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat MEDIAFAX că bărbatul le-a spus agenţilor de poliţie că ar fi recurs la acest gest din cauza unei probleme conjungale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici