Tentativă de suicid la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu

Un bărbat a încercat să se sinucidă, miercuri dimineaţa, aruncându-se în faţa metroului, la staţia Constantin Brâncoveanu, acesta fiind transportat la spitalul Bagdasar Arseni, conştient, anunţă oficiali din Poliţia Capitalei.

10994 afișări
Imaginea articolului Tentativă de suicid la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu

Tentativă de suicid la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

În jurul ore 8.00, un bărbat în vârstă de 50 de ani, s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Constantin Brâncoveanu. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitalul bagdasar Arseni pentru investigaţii suplimentare. Acesta nu prezeintă leziuni vizibile şi este conştient, fiind necunoscut motivul pentru care a recurs la acest gest, anunţă oficiali din Poliţia Capitalei.

În urma incidentului, circulaţia în staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, sensul spre Pipera, a fost oprită timp de câteva minute, precizează aceeaşi sursă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici