Video Terasele din Centrul Vechi al Capitalei au fost pline la meciul România - Elveţia - VIDEO

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei au fost pline la meciul disputat de reprezentativa României împotriva Elveţiei, în cadrul Campionatului European 2016, chelnerii abia făcând faţă comenzilor.

601 afișări

Meciul pe care naţionala de fotbal a României l-a disputat, miercuri, împotriva Elveţiei, la Euro 2016, a trezit interesul suporterilor, care au luat cu asalt terasele din Centrul Vechi al Bucureştiului, chiar şi cu câteva ore înainte de începerea partidei. Barmanii şi chelnerii au făcut cu greu faţă comenzilor, spunând ca şi cei care în mod normal ar fi fost liberi miercuri seara au fost nevoiţi să lucreze.

"Avem mai multi clienţi de când a început Campionatul European, mai mulţi decât ne-am fi aşteptat. Facem cu greu faţă comenzilor, unii colegi care ar fi trebuit să fie liberi au venit să ne ajute, dar şi aşa e foarte mult de lucru", a declarat Alina, una dintre chelneriţele care lucrează la o terasă din Centrul Vechi.

Terasele şi-au dublat încasările, patronii acestora sperând ca naţionala să treacă de faza grupelor pentru ca vânzarile să continue trendul ascendent din această perioadă.

"Încasările aproape s-au dublat. Suntem pregătiţi pentru următorul meci, ne-am aprovizionat cu tot ce e necesar şi sperăm să batem Albania şi să trecem de grupe", a mai spus unul dintre barmani.

Pe parcursul partidei, suporterii au trecut de la extaz la agonie, după ce România a deschis scorul şi apoi a fost egalată. Aceştia sunt însă încrezători într-un rezultat bun în meciul de duminică cu Albania, care să ducă echipa României mai departe în faza eliminatorie a turneului.

"Mi s-a părut că au jucat prea defensiv a doua repriză, că mai era nevoie de încă un atacant, din cauza asta nu au câştigat. Mi-ar fi părut bine să câştige. Au cel mai uşor meci acum şi trebuie să câştige. Dacă nu câştigă acum, vor fi ca Portugalia (n.r. în meciul cu Islanda)", a spus Pedro, un portughez care locuieşte în România de aproape doi ani şi care a susţinut tricolorii miercuri seara.

Terasele vor fi pregatite să primească iubitorii fotbalului pe toată durata Campionatului European din Franţa, pentru aceştia fiind aduse mai multe televizoare la care pot urmări meciurile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici