Termoenergetica anunţă lucrări în sectoarele 1 şi 4 ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă că, începând de joi se desfăşoară lucrări de reîntregire a reţelei primare în Sectorul 1 şi lucrări de remediere a unei avarii în Sectorul 4.

2013 afișări
Imaginea articolului Termoenergetica anunţă lucrări în sectoarele 1 şi 4 ale Capitalei

Vor fi efectuate lucrări pe conducta Dn 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1 pentru reîntregirea Magistralei Griviţa, aferentă CET Grozăveşti. Oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor şi de executarea probelor de presiune pentru noul tronson de aproximativ 1,2 km de conductă preizolată, montată de Compania Municipală Energetica Servicii. Vor fi afectate până sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ora 23.00, un număr de 25 de blocuri din zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Calea Dorobanţi.

Alte lucrări au loc pe conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 150 de blocuri va fi sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din strada Secuilor, Calea Şerban Vodă şi Şoseaua Olteniţei.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici