The Revolution pe Facebook - Mesaj de chemare la protest în faţa Cluj Arena: Rămânem ultimii în Europa care ies în stradă?

Clujenii sunt îndemnaţi printr-un mesaj trimis pe reţeaua de socializare Facebook să protesteze, sâmbătă, în faţa stadionului Cluj Arena, faţă de situaţia grea din România. Potrivit mesajului "de interes public" cu titlul "The Revolution", protestul ar urma să se desfăşoare între orele 8,30 - 11,30.

927 afișări
Imaginea articolului The Revolution pe Facebook - Mesaj de chemare la protest în faţa Cluj Arena: Rămânem ultimii în Europa care ies în stradă?

The Revolution pe Facebook - Mesaj de chemare la protest în faţa Cluj Arena: Rămânem ultimii în Europa care ies în stradă? (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Acum este momentul, nu peste zece ani! Se închid fabrici. Chiria e mai mare ca salariul. Până când? Până când ne vom degrada? Cât mai acceptăm asta? Cei cu studii, avem dreptul la o viaţă decentă, măcar atât. Cei fără studii avem dreptul la studii! Rămânem ultimii în Europa care ies în stradă? Ca de obicei? Fără rezultate? Noi suntem cei care ne decidem soarta, nu alţii. Am făcut-o şi în '89, hai s-o facem şi acum. Pentru binele nostru. A sosit momentul. Cluj Arena, 01.10.2011. Hai să schimbăm ceva! Între orele 8,30 - 11,30" se arată în mesaj.

Inaugurarea oficială a stadionului Cluj Arena are loc sâmbătă, de la ora 11.00, în prezenţa premierului Emil Boc, iar de la ora 14.00 este "Ziua Porţilor Deschide" pentru public.

Lucrările la stadionul Cluj Arena au început în luna august a anului 2009 şi au fost executate de un consorţiu de opt firme care a câştigat licitaţia organizată de către Consiliul Judeţean Cluj.

Stadionul are o capacitate de 30.335 de locuri şi face parte din categoria "Elite", respectând standardele FIFA şi UEFA.

Noua arenă are şi o pistă de atletism care poate găzdui competiţii internaţionale atletice.

Costurile Cluj Arena s-au ridicat la 35 de milioane de euro, fără TVA, fondurile provenind atât de la Consiliul Judeţean Cluj, cât şi de la Guvernul României, acesta din urmă alocând 14 milioane de euro pentru construcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici