Captură-record găsită într-un Audi. Contrabandiştii au lăsat ţigări în valoare de 170.000 lei

  • Un Audi A6 a fost descoperit de poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţie, judeţul Maramureş, abandonat pe marginea drumului.
  • Maşina era plină cu ţigări de contrabandă în valoare de 170.000 de lei.
516 afișări
Imaginea articolului Captură-record găsită într-un Audi. Contrabandiştii au lăsat ţigări în valoare de 170.000 lei

Ţigări de contrabandă, de 170.000 lei, într-un Audi abandonat

Poliţia de Frontieră anunţă că un autoturism Audi A6 a fost găsit abandonat pe marginea părţii carosabile, între localităţile Valea Vişeului şi Bistra.

În momentul în care poliţiştii de frontieră s-au apropiat de autoturism au observat în acesta mai multe colete asemănătoare celor cu ţigări de contrabandă.

În autovehicul s-au descoperit 14.500 pachete ţigări cu timbru Duty Free, în valoare de aproximativ 170.000 lei.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru contrabandă şi pentru depistarea persoanelor implicate, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

De asemenea, maşina a fost confiscată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
audi,
ţigări,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici