Ţigări de contrabandă de 200.000 euro într-un camion abandonat după ce fusese urmărit de poliţişti

Aproximativ 89.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 200.000 de euro, au fost găsite de poliţiştii de frontieră suceveni într-un camion al cărui şofer l-a abandonat pe un câmp, după ce a fost urmărit de autorităţile de frontieră, care au tras şi 12 focuri de avertisment.

227 afișări
Imaginea articolului Ţigări de contrabandă de 200.000 euro într-un camion abandonat după ce fusese urmărit de poliţişti

Ţigări de contrabandă de 200.000 euro într-un camion abandonat după ce fusese urmărit de poliţişti (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră au observat, sâmbătă seară, un autovehicul de mare tonaj care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul ţării.

În localitatea suceveană Frătăuţii Noi, poliţiştii de frontieră au încercat să îl oprească, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, dar şoferul a ignorat semnalele şi şi-a continuat deplasarea în mare viteză. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au tras 12 focuri de avertisment, însă şoferul nu a oprit, a virat pe un teren agricol şi apoi a abandonat camionul, fugind de la faţa locului.

Camionul abandonat, neînmatriculat, era încărcat cu ţigări de provenienţă ucraineană. Astfel, au fost găsite 88.720 de pachete cu ţigări, în valoare de peste 200.000 de euro, întreaga cantitate fiind confiscată, iar camionul a fost reţinut la sediul Poliţiei de Frontieră.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuroral Parchetului Judecătoriei Rădăuţi, pentru identificarea celorlalte persoane implicate în acest caz de contrabandă cu ţigări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici