FOTO | Ţigări de peste 25.000 de euro, contrabandă şi focuri de armă la frontieră. Unde ar fi ajuns cele 10.200 de pachete

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au confiscat sâmbătă 10.200 pachete cu ţigări
  • Valoarea pachetelor de ţigări confiscae este de aproximativ 119.400 lei
  • Acestea urmau să fie comercializate pe piaţa neagră de desfacere din zonă
1715 afișări
Imaginea articolului FOTO | Ţigări de peste 25.000 de euro, contrabandă şi focuri de armă la frontieră. Unde ar fi ajuns cele 10.200 de pachete

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Vicovu de Sus, judeţul Suceava, mai multe persoane care se deplasau de la linia de frontieră spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, au abandonat coletele şi au fugit. Aceştia nu s-au oprit nici când poliţiştii de frontieră au executat două focuri de avertisment în plan vertical. Suspecţii au fugit pe teritoriul statului vecin, iar autorităţile ucrainene au fost puse în alertă.

La faţa locului au fost descoperite 17 colete cu 8.200 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de aproximativ 96.000 lei, au fost ridicate, iar cercetările continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici