Timbru poştal dedicat Simonei Halep: Gestul făcut de Ministerul Comunicaţiilor, după reuşita de la Wimbledon 2019

Ministerul Comunicaţiilor anunţă că va introduce, vineri, în circulaţie un timbru poştal dedicat Simonei Halep, „pentru a onora seria performanţelor unei mari jucătoare de tenis şi, în special, a cuceririi titlului de la Wimbledon din 13 iulie 2019”.

735 afișări
Imaginea articolului Timbru poştal dedicat Simonei Halep: Gestul făcut de Ministerul Comunicaţiilor, după reuşita de la Wimbledon 2019

Pe timbrul coliţei dantelate a emisiunii de mărci poştale este reprodusă imaginea Simonei Halep ridicând trofeul de la Wimbledon 2019. Coliţa nedantelată, numerotată, prezintă semnătura în folio aur a Simonei Halep şi o ilustrează în prim plan în timp ce prezintă publicului trofeul. În timbrul coliţei nedantelate este redată o imagine de joc.

Emisiunea de mărci poştale ”Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc” va fi disponibilă începând de vineri, 26 iulie 2019, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara. Această emisiune este completată de două plicuri „prima zi”. Primul plic este echipat cu coliţa nedantelată şi numerotată a emisiunii, fiind obliterat cu ştampila „prima zi” a emisiunii, aplicată în clar, în folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul coliţei dantelate, fiind numerotat şi obliterat cu ştampila „prima zi”.

Simona Halep a obţinut primul titlu la Wimbledon din cariera sa de jucătoare profesionistă, după finala câştigată cu 6-2, 6-2, în faţa fostului număr 1 mondial, americanca Serena Williams, fiind primul trofeu la Wimbledon câştigat de un român.

După alte trei finale de Grand Slam – două la Roland Garros (2014 şi 2017) şi una la Australian Open (2018), Simona Halep a câştigat primul turneu de Grand Slam la Roland Garros (9 iunie 2018), obţinând cel mai important trofeu al carierei de până la acel moment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici