Timiş: Doi morţi şi un rănit grav în urma unui accident petrecut din cauza unei depăşiri riscante

Două persoane au murit şi alta a fost rănită, în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă dimineaţă, pe DN, între localităţile timişene Ghiroda şi Remetea Mare, după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire riscantă, iar un TIR a ajuns într-un şanţ încercând să evite impactul.

240 afișări
Imaginea articolului Timiş: Doi morţi şi un rănit grav în urma unui accident petrecut din cauza unei depăşiri riscante

Timiş: Doi morţi şi un rănit grav în urma unui accident petrecut din cauza unei depăşiri riscante (Imagine: Shutterstock)

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, accidentul de circulaţie s-a petrecut pe DN6, şoseaua care leagă Timişoara de Lugoj, după ce şoferul unei maşini a încercat să intre într-o depăşire riscantă, în timp ce din sens opus circula regulamentar un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Încercând să evite impactul, şoferul autovehiculului de mare tonaj a agăţat maşina care intrase în depăşire, dar şi o altă maşină care venea în urma ei. TIR-ul s-a răsturnat apoi într-un şanţ de la marginea drumului, şoferul fiind rănit şi rămânâd încercerat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Şoferii celor două maşini mici au murit pe loc.

La faţa locului, au ajuns echipaje ale Poliţiei, Ambulanţe, precum şi pompierii de la Serviciul de Descarcerare.

Traficul pe DN 6, în zona accidentului, este deviat, şoferii fiind direcţionaţi înspre autostrada Timişoara - Lugoj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici