Timiş: Un şofer bulgar de TIR a condus beat şi a avariat patru maşini - VIDEO

Şoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria, Vanyo Lazanov, în vârstă de 48 de ani, este audiat, sâmbătă, de poliţiştii de la Poliţia Rutieră Timiş, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza lui două femei au fost rănite şi patru maşini au fost avariate, bărbatul fiind depistat beat.

48 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un şofer bulgar de TIR a condus beat şi a avariat patru maşini - VIDEO

Timiş: Un şofer bulgar de TIR a condus beat şi a avariat patru maşini (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul avea o alcoolemie de 1,33 mg la mie în aerul expirat.

Potrivit lui Florin Bolbos, şoferul nu a putut fi audiat imediat după ce a fost oprit pentru că nu era coerent.

“Ne ocupăm şi astăzi de caz şi astăzi (sâmbătă – n.r.) se fac audierile. Şoferul este cetăţean bulgar şi a fost depistat cu o alcoolemie de 1,33 mg la mie, în aerul expirat. Nu a putut fi audiat imediat după ce a fost oprit în traffic pentru că nu era coerent", a spus Bolbos.

Potrivit acestuia, patru maşini au fost avariate din cauza faptului că şoferii au ieşit de pe şosea ca să evite TIR-ul, al cărui şofer nu circula corespunzător.

Două femei au fost rănite şi au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu au fost internate.

Şoferul TIR-ului transporta ciocolată de la Arad la un depozit din Timişoara.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici