Timişoara: 110 angajaţi ai unei fabrici de componente auto, evacuaţi din cauza unui incendiu

Un număr de 110 angajaţi ai unei fabrici de componente auto din Timişoara au fost evacuaţi, marţi la prânz, după ce la acoperişul unei hale a societăţii a izbucnit un incendiu puternic, pompierii intervenind cu zece autospeciale.

725 afișări
Imaginea articolului Timişoara: 110 angajaţi ai unei fabrici de componente auto, evacuaţi din cauza unui incendiu

Timişoara: 110 angajaţi ai unei fabrici de componente auto, evacuaţi din cauza unui incendiu (Imagine: Adrian Boioglu/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat”, Bogdan Mutu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incendiul izbucnit la acoperişul halei unei fabrici din Timişoara a fost lichidat.

"Din fericire, incendiul a fost lichidat, nu au existat victime. Cauzele sunt în curs de stabilire. Au ars opt metri liniari de tubulatură”, a declarat Bogdan Mutu.

Potrivit acestuia, cei 110 muncitori care au fost evacuaţi în momentul izbucnirii incendiului se află încă în faţa fabricii, dar cel mai probabil conducerea unităţii urmează să le permită accesul în unitate pentru a-şi lua munca, apoi vor fi trimişi acasă.

Un număr de 110 angajaţi ai unei fabrici de componente auto din Timişoara au fost evacuaţi, marţi la prânz, după ce la acoperişul unei hale a societăţii a izbucnit un incendiu puternic.

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale, din care opt cu apă şi spumă şi cu două autoscări de înălţime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici