Timişoara: Cei patru tineri acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat, trimişi în judecată

Cei patru tineri acuzaţi că, în luna august, au bătut un bărbat în vârstă de 29 de ani, în Complexul studenţesc din Timişoara, acesta murind ulterior la spital, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

340 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Cei patru tineri acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat, trimişi în judecată

Timişoara: Cei patru tineri acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat, trimişi în judecată (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii i-au trimis în judecată pe Cosmin Gavrin Macovei, Silviu Mihai, Alexandru Florin Vida şi Răzvan Ilie Popescu pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În rechizitoriu se arată că, în 23 august, în Complexul studenţesc din Timişoara, cei patru, care au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, l-au împins şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe un alt tânăr, care a căzut la pământ, lovindu-se cu capul de sol, fapt ce a dus la decesul acestuia.

Conform sursei citate, victima a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele pe toată suprafaţa corpului de cei patru şi după ce a căzut la pământ.

Incidentul a avut loc în faţa unui local din Complexul studenţesc din Timişoara, în urma unui conflict spontan, izbucnit după ce bărbatul de 29 de ani l-ar fi atins cu mâna pe unul dintre cei patru tineri, spuneau atunci poliţiştii.

Potrivit poliţiştilor, Dumitru Joldescu a fost transportat, în urma bătăii, la Spitalul Judeţean din Timişoara, având traumatism cranio-cerebral şi contuzii cerebrale.

Ulterior, el a intrat în moarte cerebrală, iar medicii discutau cu familia acestuia despre o eventuală prelevare de organe. Tânărul a murit la cinci zile după ce a fost bătut, iar organele nu au mai fost prelevate întrucât erau compromise.

Cei patru tineri care l-au agresat au fost arestaţi preventiv.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici