Timişoara: Două fetiţe la spital, după ce s-au urcat într-un leagăn defect

Două fetiţe de aproximativ şapte ani au ajuns, miercuri seara, la Spitalul "Louis Ţurcanu” din Timişoara, după ce, potrivit martorilor, s-au urcat pe un leagăn defect instalat în Parcul Copiilor din municipiu cu ocazia unui eveniment special organizat de Ziua Copiilor.

497 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Două fetiţe la spital, după ce s-au urcat într-un leagăn defect

Timişoara: Două fetiţe la spital, după ce s-au urcat într-un leagăn defect (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit martorilor, miercuri seara, mai mulţi copii s-au urcat într-un leagăn instalat de un club sportiv din Timişoara în Parcul Copiilor special pentru sărbătorirea Zilei Copiilor, însă coarda cu care acesta era legat s-a rupt, iar micuţii au căzut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Două fetiţe de aproximativ şapte ani au fost preluate de o ambulanţă care se afla la faţa locului şi care le-a transportat la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Conform medicilor de aici, starea fetiţelor este stabilă, însă la ora transmiterii acestei ştiri ele erau supuse unor investigaţii medicale pentru a determina cu exactitate ce leziuni au suferit.

Reprezentanţii clubului sportiv care a instalat leagănul nu au putut fi contactaţi până la ora transmiterii acestei ştiri.

Evenimentul din Parcul Copiilor a fost organizat de autorităţile locale, care au invitat mai multe instituţii, printre care IPJ Timiş şi ISU Banat, dar şi cluburi sportive care au instalat echipamente de joacă în parc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici