Timişoara fără mască. Zeci de timişoreni cer anularea restricţiilor

  • Zeci de timişoreni protestează sâmbătă la adresa restricţiilor impuse de Guvern.
  • Protestul se numeşte „Timişoara fără mască”.
783 afișări
Imaginea articolului Timişoara fără mască. Zeci de timişoreni cer anularea restricţiilor

Participanţii la protestul „Timişoara fără mască” au steaguri şi pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor şi a restricţiilor luate în timpul pandemiei. Ei solicită anularea restricţiilor, fiind vizate regulile privitoare la măştile de protecţie şi la circulaţia în spaţiile publice.

Oamenii susţin că guvernanţii se joacă în permanenţă cu drepturile cetăţenilor şi scandează mesajele „Libertate” şi „Nu vă fie frică pandemia pică”. Pe pancarte sunt alte mesaje precum „Fără frică de Covid căci iubirea este un zid”, „Semnăm memorii, cerem renunţarea obligativităţii măştilor de protecţie”, „Aerul curat vindecă, masca îmbolnăveşte” şi „Primăvarea cea mai frumoasă este fără mască”.

Participanţii nu poartă măşti de protecţie şi nu respectă regulile privind distanţarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici