Video Timişoara: Lovit de autobuz pe trecerea de pietoni. Vezi aici imagini

Şoferul unui autocar care a lovit uşor un bărbat, pe o trecere de pietoni situată într-o intersecţie din Timişoara, a fost sancţionat cu o amendă de 240 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

155 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat vineri corespondentului MEDIAFAX că un echipaj al Poliţiei Rutiere a surprins joi cu camera de luat vederi cu care era dotat radarul maşinii, în timpul unei acţiuni în Timişoara care viza modul în care şoferii acordă prioritate la trecerile de pietoni, momentul în care şoferul unui autocar care a virat stânga de pe strada Pop de Băseşti pe strada Gării a acroşat uşor, cu partea din stânga a autovehiculului, un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni.

"În ziua de joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Rutiere au organizat o acţiune în municipiul Timişoara, ce viza acordarea de prioritate de către şoferi la trecerile de pietoni. În timpul acestei acţiuni, la intersecţia străzilor Pop de Băseşti şi Gării, conducătorul unui autocar care a virat stânga nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, atingându-l uşor cu partea stângă a autovehicului pe acesta", a afirmat Andrei.

Potrivit acestuia, pietonul, Constantin C., de 53 de ani, din Timişoara, a scăpat nevătămat, poliţiştii oprindu-l imediat pe conducătorul autocarului.

Emil Andrei a precizat că şoferul autocarului, Dragoş Adrian R., de 29 de ani, din comuna Vişina Nouă, judeţul Olt, a fost amendat cu 240 de lei şi i-a fost suspendat permisul auto pentru 30 de zile pentru că nu a acordat prioritate pietonului la trecere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici