Timişoara: Nouă persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz

Nouă persoane au fost rănite uşor, joi după-amiază, în urma unui accident produs la ieşirea din Timişoara spre Cenad, după ce un microbuz a intrat într-un tractor cu remorcă.

24 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Nouă persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz

Timişoara: Nouă persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor care au intervenit la locul accidentului, şoferul microbuzului, care transporta persoane la o firmă, se îndrepta spre Timişoara, iar după o curbă autovehiculul a intrat într-un tractor cu remorcă, în timp ce acesta încerca să iasă de pe drumul principal pe unul secundar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, remorca tractorului nu avea lumini de semnalizare.

Potrivit dispecerului Serviciului de Ambulanţă Timiş, nouă persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, trei dintre ele refuzând să fie duse la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Apostolache, a declarat corespondentului MEDIAFAX că traficul pe DN 6 la ieşirea din Timişoara spre Cenad se desfăşoară cu dificultate, pe un singur sens, în urma accidentului.

Ea a precizat că, în urma impactului dintre microbuz şi tractor, şase persoane au ajuns la spital cu răni uşoare.

Apostolache a menţionat că accidentul s-a produs în momentul în care şoferul microbuzului a încercat să depăşească tractorul cu remorcă, în timp ce acesta din urmă vira stânga pe un drum secundar.

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, însă niciunul nu consumase alcool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici