Timişoara renunţă la cablurile de pe stâlpi. Dominic Fritz: ”Fără spectacol, fără primar cocoţat pe scara maşinii de intervenţie”

Primarul oraşului Timişoara a anunţat că va renunţa la toate cablurile de pe stâlpi. Înlăturarea cablurilor se face cu negocieri, fără spectacol şi fără primar cocoţat pe stâlpi, a explicat Dominic Fritz.

1411 afișări
Imaginea articolului Timişoara renunţă la cablurile de pe stâlpi. Dominic Fritz: ”Fără spectacol, fără primar cocoţat pe scara maşinii de intervenţie”

SURSĂ FOTO: Facebook

Primarul Fritz a publicat o fotografie pe Facebook în care apare un morman de cabluri scoase de pe stâlpii din oraş.

„Ceea ce vedeţi în fotografie sunt 12 kilometri de cabluri care au fost date jos de pe stâlpii din oraş. După săptămâni de negocieri (şi da, nişte notificări despre amenzile ce ar putea urma), operatorii de date au trecut la curăţarea stâlpilor pe 200 de străzi şi bulevarde. Toate proiectele noi ale primăriei vor include obligatoriu canalizaţie subterană pentru reţelele de date”, a explicat Dominic Fritz pe Facebook.

Primarul a dezvăluit că eliminarea cablurilor se va face fără spectacol.

„Iar dacă nu aţi observat că privirea nu vi se mai încurcă în cabluri este pentru că aşa arată normalitatea. Fără spectacol, fără primar cocoţat pe scara maşinii de intervenţie, aceste acţiuni vor continua până când oraşul va deveni liber de cabluri aeriene”, a mai spus primarul Fritz.

În 2019 fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a tăiat singur un cablu aerian de comunicaţii dorind să convingă companiile locale să procedeze la înlăturarea cablurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici