Timişoreancă amendată după ce a inventat un pericol de incendiu pentru că şi-a uitat cheile

O timişoreancă a fost amendată cu 500 de lei după ce a chemat pompierii spunând că i s-a blocat uşa şi în casă are o oală uitată pe foc. Pompierii au constatat că iminentul incendiu a fost inventat pentru că femeia îşi uitase cheile în locuinţă.

86 afișări
Imaginea articolului Timişoreancă amendată după ce a inventat un pericol de incendiu pentru că şi-a uitat cheile

Timişoreancă amendată după ce a inventat un pericol de incendiu pentru că şi-a uitat cheile

Potrivit ISU Banat, pompierii au fost anunţaţi joi de o femeie că a ieşit din apartament şi i s-a blocat uşa, iar în interior are o oală uitată pe foc, astfel existând pericolul producerii unui incendiu.

Pompierii au intrat în locuinţa aflată la etajul al doilea prin geamul lăsat deschis şi au constatat că nu era nicio o oală lăsată pe foc şi niciun pericol de incendiu.

Femeia uitase cheile în locuinţă şi „a inventat” o situaţie de urgenţă pentru a putea solicita intervenţia pompierilor, fiind amendată cu 500 de lei.

 

Taguri:
isu,
femeie,
amendă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici