Timp de aşteptare de până la 6 ore la ieşirea din România şi peste 8 ore la intrarea pentru camioane

La mai multe puncte de trecerea a frontierei din România traficul este intens, din cauza numărului mare de camioane prezente la verificările de frontieră pe ambele sensuri. La vama Galaţi, timpul de aşteptare pentru ieşire este de 360 de minute, iar pentru intrea, la Negru Vodă se aşteaptă 8 ore.

477 afișări
Imaginea articolului Timp de aşteptare de până la 6 ore la ieşirea din România şi peste 8 ore la intrarea pentru camioane

Timp de aşteptare de până la 6 ore la ieşirea din România şi peste 8 ore la intrarea pentru camioane

Prin punctele de fro­ntieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 168.940 de persoane, cetăţeni români şi străini şi peste 49.700 de mijloace de transport, pe ambele sensuri.

Pe sensul de intrare în România, au fost 85.631 de persoane, dintre care 8.101 de cetăţeni ucraineni. Astfel, începând cu data de 10.02.2022 (perioadă pre-conflict), până la data de 31 martie, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 3.880.158 cetăţeni ucraineni.

La punctele de frontieră deschise traficului internaţional este aglomeraţie, sâmbătă dimineaţa.

Potrivit aplicaţiei Trafic on-line, camioanele aşteaptă până la 6 ore pentru a ieşi din ţară. Astfel, pe la Nădlac II (jud. Arad), şoferii de automarfare aşteaptă până al 90 de minute, iar la Petea (jud. Satu Mare) se aşteaptă 60 de minute pentru trecerea în Ungaria. La Albiţa, pentru trecerea în Republica Moldova, timpul de aşteptare este de 100 de minute. La Vama Galaţi, traficul este intens, fiind un număr foarte mare de mijloace de transport marfa prezentate la control pe sensul de ieşire din ţară şi timp ridicat de control în Rep. Moldova şi Ucraina, timpul de aşteptare fiind de 360 de minute. La Vama Isaccea timpul de aşteptare este de 340 de minute, iar la Calafat - 100 de minute.

La intrarea în România, traficul de camioane este intens la vămile Siret (timp de aşteptare 120 de minute), Albiţa (timp de aşteptare 80 de minute), Galaţi (timp de aşteptare 60 de minute), Isaccea (timp de aşteptare 60 de minute), Vama Veche (timp de aşteptare 300 de minute), Negru Vodă (timp de aşteptare 500 de minute), Calafat (timp de aşteptare 250 de minute), Nădlac II (90 de minute)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici