Tineri bănuiţi că au omorât un bărbat şi i-au pus cadavrul pe calea ferată, reţinuţi în Harghita

Doi tineri de 17 şi 19 ani, bănuiţi că au omorât un bărbat şi i-au pus cadavrul pe calea ferată pentru a ascunde fapta, au fost reţinuţi în Harghita. Tinerii au furat de la cel omorât 30 de lei, ţigări şi un telefon, după care l-au înjunghiat.

681 afișări
Imaginea articolului Tineri bănuiţi că au omorât un bărbat şi i-au pus cadavrul pe calea ferată, reţinuţi în Harghita

Tineri bănuiţi că au omorât un bărbat şi i-au pus cadavrul pe calea ferată, reţinuţi în Harghita

Potrivit Poliţiei Harghita, un bărbat de 52 de ani a fost lovit de un tren în Gheorgheni, însă medicul legist a constatat că avea alte leziuni care i-au provocat decesul.

Astfel, poliţiştii au stabilit că doi tineri au lovit victima de mai multe ori cu un briceag, apoi i-au furat 30 de lei, un pachet de ţigări şi telefonul mobil, după care i-au pus trupul pe calea ferată.

Cei doi tineri de 17 şi 19 ani, din Gheorgheni, sunt că au ucis bărbatul, au fost reţinuţi pentru omor.

Vineri, ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, cu propunerea de arestare preventivă.

Taguri:
tineri,
omor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici