Tinerii se pot înscrie în programele de vară Aspire. Primesc în schimb susţinerea pe termen lung

Aspire, programul de leadership şi antreprenoriat cu profesori de la Harvard, Stanford,Wharton şi Berkeley, a deschis aplicaţiile pentru programele de vară 2016 şi oferă suportul celor care intră în comunitate pentru identificarea unei şcoli cu renume sau a unui loc de muncă.

675 afișări
Imaginea articolului Tinerii se pot înscrie în programele de vară Aspire. Primesc în schimb susţinerea pe termen lung

Tinerii se pot înscrie în programele de vară Aspire. Primesc în schimb susţinerea pe termen lung (Imagine: Cristina Nichitus / Mediafax Foto)

Aspire, singurul program de leadership şi antreprenoriat din România cu profesori de la Harvard, Stanford,Wharton şi Berkeley, a deschis aplicaţiile pentru programele de vară 2016: Aspire High School pentru liceeni, Aspire Academy pentru studenţi şi Aspire Professional pentru tineri profesionişti.

"Estimăm că vor fi 500-600 de aplicaţii, dintre care se vor alege cei 130 de participanţi. Este vorba despre 50 de liceeni, 50 de studenţi şi 30 de tineri profesionişti", a declarat Dan Oros, copreşedinte Aspire Academy.

Elevii de liceu, studenţii şi tinerii profesionişti se pot înscrie, până pe data de 21 martie, respectiv 4 aprilie 2016, la unul din programele Aspire. Acestea se vor desfăşură în luna iulie, la Poiana Braşov: Aspire High School (7–11 iulie), Aspire Academy (8–15 iulie) şi Aspire Professional (7–10 iulie).

"Participanţii devin membri ai comunităţii Aspire, ceea ce înseamnă că mai departe oferim suport în identificarea unei universităţi cu renume pentru cei care termină liceul, sau oportunităţi profesionale, identificarea de locuri de muncă pentru cei care îşi încheie studiile în cadrul facultăţilor", a mai spus Dan Oros.

În cadrul ediţiei din 2016, vor susţine cursuri profesori de la cele mai bune universităţi din lume - Harvard, Stanford, Wharton şi Berkeley -şi traineri de specialitate în leadership, comunicare, negociere, business şi storytelling. "Misiunea Aspire este de a descoperi, dezvolta şi conecta viitorii lideri. Îi inspirăm să îşi atingă potenţialul, să ducă o viaţă de care să fie mândri şi să îşi aducă aportul la dezvoltarea societăţii", au transmis reprezentanţii Aspire.

Pe lângă acestea, participanţii la Aspire High School au parte şi de sesiuni de discuţii pe tema studiilor în străinătate cu absolvenţi ai unor universităţi de top din lume. Cursurile se vor desfăşura exclusiv în limba engleză.

Proiectul a început în anul 2011, când un grup de studenţi români ce au absolvit universităţi de top din Statele Unite şi Europa: Harvard, Wharton, Princeton, IE si Georgetown, au decis să ofere oportunitatea tinerilor români să aibă acces la educaţia de care au avut ei parte.

Dintr-o şcoală de vară, Aspire a evoluat într-o comunitate de peste 350 de tineri, iar, în prezent, absolvenţii Aspire studiază şi muncesc în peste 20 de ţări. Viziunea Aspire este de a dezvolta o comunitate de lideri etici, de succes şi influenţi, într-o varietate de domenii şi cu specializări diferite, în Estul Europei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici