TIR-ul implicat în accidentul teribil din Ialomiţa era asigurat la City Insurance

TIR-ul implicat în accidentul produs sâmbătă în zona localităţii Sfântul Gheorghe, judeţul Ialomiţa şi soldat cu victime era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA) la Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, arată un comunicat al asigurătorului.

2341 afișări
Imaginea articolului TIR-ul implicat în accidentul teribil din Ialomiţa era asigurat la City Insurance

TIR-ul implicat în accidentul teribil din Ialomiţa era asigurat la City Insurance

Specialiştii societăţii, prezenţi la locul accidentului încă de sâmbătă, 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz. „Ne vom îndeplini toate obligaţiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)”, declară City Insurance.

Bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii, spre locurile de muncă.

 

 

 

Taguri:
accident,
asigurător,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici