Titularizare 2011 Hunedoara: 167 de candidaţi nu s-au prezentat

Un număr de 167 de candidaţi din cei 849 înscrişi la titularizare în judeţul Hunedoara nu s-au prezentat, miercuri, la examen, iar alţi nouă nu au fost primiţi în sălile de examinare deoarece nu aveau adeverinţă că sunt licenţiaţi.

198 afișări

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara, Alexandru Lăutaru, un număr de 167 de candidaţi din cei 849 înscrişi la titularizare în judeţ nu s-au prezentat, miercuri, la examen.

"În judeţul Hunedoara aveam două centre de examinare şi 849 de înscrişi. Dintre ei, s-au prezentat 682 la examenul de astăzi (miercuri - n.r.). Nouă persoane nu au fost primite în sălile de examinare deoarece nu aveau adeverinţă că sunt licenţiate, ele fiind absolvente din anul 2011", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, şeful ISJ Hunedoara.

Reprezentanţii ISJ Hunedoara bănuiesc că aceia care nu s-au prezentat la examen s-au speriat de existenţa camerelor de supraveghere din sălile de examinare sau de concurenţa mare înregistrată pe un loc.

"Am avut 849 înscrişi la titularizare în judeţul Hunedoara şi doar 95 de posturi disponibile. Cea mai mare concurenţă este la limba şi literatura română, unde pentru un singur post scos la concurs sunt 89 de candidaţi", a declarat Lăutaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici