Video Toader, despre adresa pe protocoale: Judecătorii CSM au reafirmat valorile statului de drept

Ministrul Justiţiei a anunţat, joi, că Secţia pentru Judecători a CSM a luat o decizie privind o scrisoare a preşedinţilor curţilor de apel care s-au declarat îngrijoraţi de efectele protocoalelor în justiţie, Toader precizând că judecătorii Consilului au reafirmat valorile statului de drept.

268 afișări

Tudorel Toader a anunţat că Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat în discuţie, joi, o scrisoare a mai multor preşedinţi ai curţilor de apel prin care se exprimă îngrijorarea faţă de posibila afectare a independenţei justiţiei.

"Da, a fost pusă în discuţie această scrisoare, această îngrijorare a preşedinţilor Curţii de Apel. S-a luat cu unanimitae o hotărâre în care Secţia de Judecători reafirmă valorile statului de drept. Judecătorii spun că aplică legea, nu în acte subsecvente încheiate în afara legii. Sunt convins că această hotărâre luată în unanimitate va fi comunicată în scurt timp", a declarat Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici