Toată conducerea Poliţiei Comunitare sectorul 4, destituită

Primarul sectorului 4 Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, a demis, sâmbătă, toată conducerea Poliţiei Comunitare din sectorul 4, în urma unui control inopinat la sediul acestei instituţii, unde au fost găsite peste 30 de autoturisme care nu erau scoase pe teren de peste trei luni.

165 afișări
Imaginea articolului Toată conducerea Poliţiei Comunitare sectorul 4, destituită

Toată conducerea Poliţiei Comunitare sectorul 4, destituită

Joi, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, îl destituise doar pe şeful Poliţiei Comunitare a sectorului 4, Dănuţ Alexandru, din cauza problemelor privind gestionarea bugetului şi a lipsei de profesionalism şi comunicare cu angajaţii instituţiei.

Sâmbătă, primarul sectorului 4 Bucureşti, Cristian Popescu Piedone, a efectuat un control inopinat la sediul Poliţiei Comunitare, fiind găsite astfel peste 30 de autoturisme ale Poliţiei Comunitare care nu erau scoase pe teren de peste trei luni.

În timpul controlului au fost verificate toate autoturismele aflate în patrulare pe raza acestei unităţi teritorial administrativă a Capitalei.

Potrivit Biroului de presă al primăriei, edilul sectorului 4 a dispus corpului de control al primăriei efectuarea unei anchete pentru a stabili dacă pentru maşinile ţinute în garaj erau folosite foi de parcurs fictive, fiind astfel utilizaţi în mod fraudulos bani publici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici