Toate pânzele sus. Începând cu 1 noiembrie poţi merge în croaziere pe Marea Mediterană

  • Începând cu 1 noiembrie poţi merge în croaziere pe Marea Mediterană
  • Trebuie să respecţi distanţarea pe vas şi nu ai voie să părăseşti grupul în oraşe
  • Rezervările de până acum sunt doar 10%-15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut
1027 afișări
Imaginea articolului Toate pânzele sus. Începând cu 1 noiembrie poţi merge în croaziere pe Marea Mediterană

Vrei să pleci într-o croazieră? Vestea bună este că de pe 1 noiembrie te poţi îmbarca pe vas. Vestea proastă este că nu poţi savura un pahar de vin doar tu cu iubita ta, într-un oraş în care ajungi pe drum. Va trebui să staţi uniţi de grup, ca în excursiile cu şcoala.

Ana este o împătimită a croazierelor. De 10 ani vizitează lumea doar cu vaporul. Plănuia o croazieră în Africa, dar din cauza pandemiei a anulat. Acum, îşi face din nou planuri.

”Aceasta, pe care mi-am dorit-o foarte mult şi o s-o fac, Veneţia cu Africa de Sud. Aş mai dori să văd Polinezia Franceză şi Insulele din Oceanul Indian. Nu ai voie să părăseşti grupul. Asta mi se pare... Cred că mai aştept o lună, două, poate îţi mai revine la normal. Totuşi, să nu părăseşti grupul când eşti undeva...Poate vrei să vezi altceva”, a declarat Ana Bradu, o turistă.

”Oamenii, într-adevăr, încep să rezerve, dar un 10%-15%, comparativ cu ce se întâmpla în anii precedenţi în aceeaşi perioadă. Se poate naviga de la 500-600 de euro. Se oferă un discount pentru medici, asistente de 50% din tariful croazierei”, a declarat Ioan Băsea, director agenţie turism.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici