Toate porturile constănţene sunt operaţionale după ce au fost închise din cauza ceţii

Toate porturile din judeţul Constanţa, maritime şi fluviale, sunt operaţionale după ce au fost închise în cursul dimineţii, timp de mai multe ore, din cauza ceţii.

161 afișări
Imaginea articolului Toate porturile constănţene sunt operaţionale după ce au fost închise din cauza ceţii

Porturile din Constanţa au fost închise din cauza ceţii (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, datorită îmbunatăţirii condiţiilor meteorologice, toate porturile din judeţul Constanţa au redevenit operaţionale.

De asemenea, a fost reluat traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea.

Operaţiunile portuare au fost suspendate în cursul nopţii de luni spre marţi, din cauza vizibilităţii scăzute, de sub o jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă. Primul port închis a fost Mangalia, în jurul orei 01.30, urmat de porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, şi Midia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici