„Toleranţă zero” faţă de cei care poluează domeniul public. Avalanşă de amenzi în Sectorul 1 pentru depozitare ilegală de deşeuri

  • Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 din Bucureşti anunţă că au intensificat controalele în zonele în care se aruncă gunoi pe domeniul public.
  • Rezultatul a fost creşterea numărului de amenzi.
365 afișări
Imaginea articolului „Toleranţă zero” faţă de cei care poluează domeniul public. Avalanşă de amenzi în Sectorul 1 pentru depozitare ilegală de deşeuri

Primarul Sectorului 1 din Capitală a anunţat „toleranţă zero pentru cei care aleg să polueze şi să arunce gunoiul pe domeniul public”. Concret, subordonaţii Primăriei au intensificat controalele în zonele cu potenţial crescut de abandonare a deşeurilor pe domeniul public şi privat.

Astfel, s-au dat amenzi în valoare de 300.000 de lei în primele două luni ale anului pentru depozitarea ilegală de deşeuri pe domeniul public. Este o creştere semnificativă în comparaţie cu perioada similară a anului trecut.

„Spre comparaţie, în primele două luni ale anului trecut, pentru încălcarea prevederilor legale privind protecţia mediului, poliţiştii locali au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 199.480 de lei”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

În paralel, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului fac verificări ale modului de organizare a şantierelor de construcţii în privinţa respectării condiţiilor de ridicare, transport şi depozitare ale deşeurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici