Tomberonul nesimţirii. Însoţitorii bolnavilor, maldăr de deşeuri pe gardul unei biserici

„M-aş ruga la sfântul nesimţiţilor. Ştie cineva care-i ăla?”. Imagini publicate de părintele paroh de la Biserica Sacre Coeur din Bucureşti, Francisc Doboş, cu maldărul de gunoi lăsat zilnic în urmă de unii însoţitori ai bolnavilor de la spitalul Parhon, lângă gardul bisericii.

641 afișări
Imaginea articolului Tomberonul nesimţirii. Însoţitorii bolnavilor, maldăr de deşeuri pe gardul unei biserici

Tomberonul nesimţirii. Însoţitorii bolnavilor, maldăr de deşeuri pe gardul unei biserici

„Cocalari care suferă crunt de nesimţire. Ce să mă fac cu ei?! Aveţi niscaiva sfaturi? Gard electric? Trăsnete de har? Petarde în ţigări? Acatiste care să le provoace mâncărime sau urticarie la conştiinţă? La spitalul Parhon vin zilnic oameni care suferă şi caută vindecare. Unii dintre ei suferă crunt de neruşinare în formă continuată şi transformă gardul bisericii Sacré-Coeur în tomberonul nesimţirii. Îmi lasă zilnic acatistele chiştoacelor şi ale parahelor goale de cafea. M-aş ruga la sfântul nesimţiţilor. Ştie cineva care-i ăla? Trăsni-v-ar bunul simţ, să vă trăsnească!”, a scris părintele Francisc Doboş pe Facebook.

Parohul Bisericii Sacre Coeur a declarat pentru MEDIAFAX că gardul bisericii arată zilnic precum imaginile pe care le-a publicat.

Curăţenia zilnică este făcută de persoanele care îl ajută pe preot, dar care „s-au cam săturat de nesimţirea” celor care lasă pahare de cafea, mucuri de ţigări şi beţişoare pentru zahăr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici