Tonel Pop spune că Alexandra a dat mai multe date la 112: Nu a vorbit cu 2 poliţişti, ci cu 3 poliţişti

Avocatul Tonel Pop spune că datele pe care le-a dat Alexandra atunci când a sunat la 112 puteau fi folosite astfel încât minora să fie identificată imediat, subliniind că în spaţiul public au fost difuzate informaţii potrivit cărora fata a vorbit cu doi poliţişti. De fapt, au fost trei poliţişti.

854 afișări
Imaginea articolului Tonel Pop spune că Alexandra a dat mai multe date la 112: Nu a vorbit cu 2 poliţişti, ci cu 3 poliţişti

Tonel Pop spune că Alexandra a dat mai multe date la 112: Nu a vorbit cu 2 poliţişti, ci cu 3 poliţişti

„Este mult mai grav - detaliile şi speranţa şi probabilitatea să fie găsită, din datele pe care le-a dat această fetiţă (Alexandra, n.r) erau mult mai mari decât ce s-a auzit şi ce înteles în presă. Nu pot să spun ce, dar spun că fetiţa - fie între noi, fie înger - ca şi Luiza, a dat date prin care putea fi găsită aproape instantaneu”, a declarat avocatul familiei Luizei.

Potrivit avocatului Tonel Pop, toate detaliile privind discuţia Alexandrei cu operatorii 112 şi cu poliţiştii nu sunt cunoscute în spaţiul public.

„Aceste lucruri apar în declaraţiile poliţiştilor audiaţi şi de către Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, cred. Şi alte lucruri lipsesc din ce s-a spus public, care de fapt intoxicau informaţile privind raportul MAI, cel puţin cum a fost dat presei - nu coincid cu situaţia redată de poliţişti”, a mai spus Tonel Pop.

„Nu au vorbit doi poliţişti cu Alexandra, au vorbit trei poliţişti cu Alexandra”, completează avocatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici