Tot ce se ştie despre pedofilul german Christian Brueckner, acuzat să a ucis fetiţa de 3 ani despre care Netflix a făcut un documentar. Traseul şi istoricul infracţional impresionant al criminalului

  • Pe 3 mai 2007, Madeleine McCann, în vârstă de 3 ani, este răpită, în jurul orei 22:00
  • Telefonul mobil al lui Brueckner îl plasează în zonă în acea noapte
  • A doua zi, suspectul a transferat o maşină Jaguar pe numele altcuiva
4011 afișări
Imaginea articolului Tot ce se ştie despre pedofilul german Christian Brueckner, acuzat să a ucis fetiţa de 3 ani despre care Netflix a făcut un documentar. Traseul şi istoricul infracţional impresionant al criminalului

Tot ce se ştie despre pedofilul german Christian Brueckner, acuzat să a ucis fetiţa de 3 ani despre care Netflix a făcut un documentar. Traseul şi istoricul infracţional impresionant al criminalului

După 13 ani de căutări, care au costat peste 13 milioane de euro, anchetatorii germani au în sfârşit suficiente probe şi un suspect. Pedofilul german Christian Brueckner, aflat acum în închisoare pentru alte crimăe sexuale, se afla în Praia de Luz, unde familia McCann era cazată şi unde fetiţa a fost văzută pentru ultima dată. Iată tot ce ştiu presa şi poliţia, până în prezent, despre Christian Brueckne:

Christian Brueckner s-a născut în 1976 la Würzburg. Până să fie adoptat de familia Brueckner, numele său de familie era Fischer.

În 1992, Christian Brueckner a fost arestat pentru furt în oraşul natal din Bavaria.

În 1994, este închis pentru pedofilir şi pentru „efectuarea de acte sexuale în faţa unui copil”.

În 1995, Brueckner ajunge în Portugalia şi începe să lucreze ca ospătar în staţiunile de pe litoral, inclusiv în Praia da Luz. Prietenii săi de atunci spun că era implicat într-un cartel care făcea trafic cu droguri în Algarve.

În septembrie 2005, chiar în Praia da Luz, a intrat mascat în camera de hotel a unei turiste americane de 72 de ani. Victima a fost legată şi biciuită înainte de a fi violată timp de 15 minute.

În ianuarie 2007, Brueckner a început să trăiască într-un campervan care este acum legat de crimă. La ferma la care locuise până atunci au fost găsite mai multe măşti şi peruci care i-ar fi aparţinut.

Pe 3 mai 2007, Madeleine McCann, în vârstă de 3 ani, este răpită, în jurul orei 22:00, din patul ei, în timp ce părinţii ei cinau la restaurantul de vizavi.

Telefonul mobil al lui Brueckner îl plasează în zonă în acea noapte. Poliţia a făcut acum public numărul de telefon al suspectului şi numărul pe care l-a format, spunând că orice informaţie despre acestea ar putea fi „extrem de importantă” pentru anchetă.

Chiar a doua zi după ce Madeleine a dispărut, suspectul a transferat o maşină Jaguar pe numele altcuiva. Tot atunci, el ar fi efectuat şi un apel telefonic.

Pedifilul s-a întoars în Germania natală la scurt timp după acest eveniment.

În octombrie 2011 a fost condamnat la 21 de luni pentru trafic de stupefiante la Niebüll, în nordul Germaniei.

În 2016, este condamnat la 15 luni de închisoare pentru „abuzuri sexuale asupra unui copil şi pentru crearea şi deţinerea de materiale pornografice cu minori”.

Se crede că Brueckner se află pe 3 mai 2017 într-un bar atunci când la televizor era anunţat faptul că se îmlineau 10 ani de la dispariţia lui Madeleine McCann. El i-ar fi spus unui prieten că „ştia totul despre” ce i s-a întâmplat fetiţei. Apoi s-a lăudat cu un videoclip în care violează o femeie. Se crede că prietenul său ar fi mers la poliţie după această discuţie.

În iunie 2017 a fost contamdat din nou pentru abuzul sexual asupra unui copil şi a fost extrădat în Germania. După eliberarea din închisoare, trăieşte pe străzi şi este inchis din nou pentru trafic de droguri.

În septembrie 2018, Brueckner este arestat la Milano şi extrădat în Germania şi judecat pentru violarea unei turiste americane. A fost identificat după ce testele ADN indicau că firele de păr găsite în camera de hotel îi aparţineau.

În 2019, Brueckner este acuzat şi condamnat pentru violul din 2005 din Praia da Luz. El este condamnat acum la o pedeapsă de şapte ani.

Pe 3 iunie 2020, Scotland Yard şi poliţia germană dezvăluie că au identificat un suspect în cazul Maddie McCann.

Pe 4 iunie 2020, procurorii din Braunschweig declară că nu cred că Madeleine McCann este în viaţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici