Tot personalul din învăţământul preuniversitar, în concediu de odihnă. Secretar de stat: Nu e vorba de şomaj tehnic

  • Tot personalul din învăţământul preuniversitar este în concediu de odihnă până în data de 21 aprilie
  • Anunţul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Luminiţa Varcari, care a precizat că excepţie fac directorii, contabilii şi secretarele, care vin la serviciu
  • Salariile nu vor fi diminuate în această perioadă, a mai anunţat Luminiţa Varcari
5069 afișări
Imaginea articolului Tot personalul din învăţământul preuniversitar, în concediu de odihnă. Secretar de stat: Nu e vorba de şomaj tehnic

Tot personalul din învăţământul preuniversitar, în concediu de odihnă. Secretar de stat: Nu e vorba de şomaj tehnic

Secretarul de stat Luminiţa Varcari din Ministerul Educaţiei a anunţat azi că profesorii din învăţământul preuniversitar sunt în concediu de odihnă mare parte din luna aprilie. 
 
„În această perioadă, de pe 4 până pe 21 aprilie, întreg personalul din preuniversitar a fost pogramat în concediu de odihnă cu câteva excepţii,directorii, contabilii şi secretarele, care pentru anumită perioadă trebuie să întocmească şi să semneze documentele de plată”, a spus secretarul de stat.
 
Luminţa Varcari a făcut precizări importante despre salarii. 
 
„Doresc sa asigur intreg personalul din invăţământul preuniversitar ca drepturile salariale nu vor fi diminuate, deci nici nu e vorba de şomaj tehnic sau şomaj”, a spus aceasta. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici