Trafic aglomerat în Capitală pe străzile adiacente celor blocate din cauza mitingului

Traficul se desfăşoară cu dificultate miercuri după-amiază pe străzile din Capitală adiacente celor blocate din cauza mitingului CNSLR Frăţia, a anunţat Brigada de Poliţie Rutieră (BPR) a Capitalei.

59 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat în Capitală pe străzile adiacente celor blocate din cauza mitingului

Trafic aglomerat în Capitală pe străzile adiacente celor blocate din cauza mitingului (Imagine: Mediafax Foto)

La ora 15.30, traficul se desfăşura cu dificultate pe Calea Moşilor, pe sensul către Bucur Obor, precum şi pe Calea Dorobanţilor, dinspre Şoseaua Ştefan cel Mare către Piaţa Charles de Gaulle, se arată într-un buletin de presă al BPR.

Totodată, traficul este aglomerat pe Bulevardul Constantin Prezen, pe sensul către Arcul de Triumf şi pe Şoseaua Ştefan cel Mare, către Bucur Obor, precum şi pe strada Mihai Eminescu, către Piaţa Romană.

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să evite deplasarea în aceste zone până în jurul orelor 18.30.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că aproximativ 10.000 de persoane protestează, miercuri, în Piaţa Victoriei, până la ora 19.00. Sindicaliştii afiliaţi la CNSLR Frăţia au protestat, până la ora 14.00, în Piaţa Revoluţiei, de unde au pornit în marş spre Piaţa Victoriei.

Mitingul a fost deschis la ora 12.00 de sindicaliştii de la Federaţia Sanitas. La ora 13.00 li s-au alăturat şi cei din federaţiile membre ale CNSLR-Frăţia. La acţiune mai participă sindicalişti de la FSLI Petrom, din Aviaţie, CFR, sindicate ale şoferilor, din învăţământ şi funcţionari publici.

Traficul rutier este restricţionat în Piaţa Victoriei, pe Şoseaua Kiseleff şi pe alte artere de circulaţie din centrul Capitalei, pe durata mitingului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici