Trafic blocat de aluviuni, pe un drum naţional din judeţul Suceava

Traficul rutier este blocat de aluviuni pe DN17, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

236 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat de aluviuni, pe un drum naţional din judeţul Suceava

Trafic blocat de aluviuni, pe un drum naţional din judeţul Suceava

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza aluviunilor de pe carosabil, ca urmare a unei ruperi de nori, circulaţia rutieră pe DN17 (E58) Gura Humorului - Vatra Dornei este la această oră întreruptă total pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, în judeţul Suceava.

În judeţul Suceava, dina celaşi motiv, traficul este întrerupt acum pe ambele sensuri şi pe Transrarău (DJ 175B , DJ 175A, pe relaţia Pojorâta - Crucea.

Reprezentanţii ISU Suceava declară, la rândul lor, că la Câmpulung Moldovenesc, pârâul Valea Seacă a ieşit din matcă şi a intrat în mai multe gosopodării, însă la această oră apa este în retragere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici