Trafic blocat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, marţi, pe bulevardul Iuliu Maniu, sensul de ieşire din Capitală, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, o persoană fiind transportată la spital cu răni uşoare, au declarat oficiali din Brigada Rutieră pentru MEDIAFAX

4474 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală din cauza unui accident

Trafic blocat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală din cauza unui accident

Accidentul s-a produs pe bulevardul Iuliu Maniu, în zona intersecţiei cu strada Mărgelelor, pe sensul de ieşire din Bucureşti, la ora transmiterii acestei ştiri traficul fiind blocat în zonă, au declarat oficiali ai Brigăzii Rutiere pentru MEDIAFAX.

Din primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri a reieşit că două autoturisme s-au tamponat în mers, din impact fiind lovite alte două maşini parcate, au precizat sursele citate. O femeie, ce se afla într-unul dintre autoturismele care s-au lovit iniţial, a suferit răni uşoare şi a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cine se face responsabil de producerea accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici