Trafic blocat pe DN 14, în judeţul Sibiu, după ce un autobuz a luat foc. Pasagerii, evacuaţi

Un autobuz cu şase pasageri a luat foc, luni, pe Drumul Naţional 14, la ieşirea din Târnava spre Copşa Mică, în judeţul Sibiu, toate persoanele fiind evacuate în siguranţă, în vreme ce traficul este blocat în zonă pentru intervenţia echipajelor de pompieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

168 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN 14, în judeţul Sibiu, după ce un autobuz a luat foc. Pasagerii, evacuaţi

Trafic blocat pe DN 14, în judeţul Sibiu, după ce un autobuz a luat foc. Pasagerii, evacuaţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat luni corespondentului MEDIAFAX că pe DN 14 traficul este blocat, după ce un autobuz a luat foc.

„Pe DN 14, la ieşirea din Târnava spre Copşa Mică, traficul este blocat total din cauza unui incendiu la un autobuz. Şase pasageri au fost evacuaţi. Nu sunt victime. Se pare că incendiul a izbucnit din cauza unor defecţiuni tehnice”, a declarat Welter.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lucrează pentru stingerea incendiului izbucnit pe DN 14.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici