Trafic deviat în Capitală după ce un copac doborât de vânt a blocat circulaţia. Circulaţia a fost reluată, cu excepţia troleibuzelor

Un copac a căzut, din cauza vântului, la intersecţia străzii Griviţa cu Semicercului, blocând ambele benzi de circulaţie, fiind rupte şi firele de tensiune care alimentează troleibuzele. Traficul a fost deviat în zonă, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

814 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat în Capitală după ce un copac doborât de vânt a blocat circulaţia. Circulaţia a fost reluată, cu excepţia troleibuzelor

Trafic deviat în Capitală după ce un copac doborât de vânt a blocat circulaţia (Imagine: Costi Tudor/ Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE: Trafic reluat pe strada Griviţei şi pe bulevardul Mihai Bravu

Traficul rutier a fost reluat pe strada Griviţei din Capitală, cu excepţia circulaţiei troleibuzelor. Circulaţia a fost reluată şi pe Şoseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers către Piaţa Muncii, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Un copac a căzut, din cauza vântului, la intersecţia străzii Griviţa cu Semicercului, blocând ambele benzi de circulaţie, fiind rupte şi firele de tensiune care alimentează troleibuzele. Traficul a fost deviat în zonă, fiind reluat după aproximativ o oră. Circulaţia troleibuzelor nu a fost reluată.

Traficul rutier a fost reluat şi pe Şoseaua Mihai Bravu, după ce în jurul orei 9.00 circulaţia a fost oprită între Piaţa Muncii şi Dristor, din cauza unui incendiu ce se manifestă în subteran.

Problemele au fost semnalate duminică dimineaţă, în jurul orei 09.00, la intersecţia străzilor Baba Novac şi Mihai Bravu, la nivelul carosabilului fiind observat fum dens ieşind din gurile de canalizare. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Bucureşti-Ilfov, fiind vorba despre un incendiu ce se manifestă în canalul subteran din zonă, au precizat oficiali ISU.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici