Trafic deviat pe autostradă de la Nădlac spre Arad din cauza a sute de camioane aflate lângă vamă

Traficul rutier a fost deviat, marţi, de la Nădlac spre Arad, de pe DN7 pe autostrada A1, din cauza unei coloane de camioane ce se întinde pe o distanţă de zece kilometri, automarfarele staţionând pe şosea pentru controlul de la graniţă.

567 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat pe autostradă de la Nădlac spre Arad din cauza a sute de camioane aflate lângă vamă

Trafic deviat pe autostradă de la Nădlac spre Arad din cauza a sute de camioane aflate lângă vamă (Imagine: Gabriel Petrescu/ arhiva Mediafax)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, coloana de automarfare s-a format luni, pentru că în Ungaria a fost a doua zi de Rusaliile catolice şi nu a fost permisă circulaţia vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, măsură care este valabilă în weekend şi de sărbătorile legale.

Marţi dimineaţă, sute de camioane aşteptau pe marginea DN7 să iasă din ţară, o coloană de zece kilometri fiind formată la intrarea în oraşul de frontieră Nădlac, iar Poliţia Rutieră a luat măsuri pentru a evita blocarea circulaţiei.

Automarfarele ocupă o bandă a şoselei, iar traficul în abele sensuri ar trebui să se desfăşoare pe singura bandă rămasă liberă.

”Pentru a se evita blocajele pe DN7, circulaţia dinspre Nădlac spre Arad a fost deviată pe autostrada A1 pentru tot traficul, în timp ce pe sensul opus, a fost deviată doar pentru traficul uşor, de la Pecica la Nădlac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber.

Poliţia de frontieră a suplimentat personalul de control şi se estimează că în cursul serii sau cel târziu miercuri dimineaţă situaţia se va normaliza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici