Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident în care au fost implicate patru maşini/ UPDATE: Circulaţia rutieră, reluată. Se circulă în coloană în zona kilometrului 104

O persoană a fost rănită, luni, în urma unui accident în care au fost implicate patru maşini, la kilometrul 104 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul către Capitală, traficul fiind deviat, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1642 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident în care au fost implicate patru maşini/ UPDATE: Circulaţia rutieră, reluată. Se circulă în coloană în zona kilometrului 104

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident în care au fost implicate patru maşini

UPDATE: Circulaţia rutieră pe A2 a fost reluată. Se circulă în coloană în zona kilometrului 104

Circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost reluată, însă se circulă în coloană în zona kilometrului 104, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru persoane, anunţă Centrul Infotrafic.

Din cauza numărului mare de autovehicule, în zona accidentului(kilometrul 104) se circulă în coloană, transmite Infotrafic.

O persoană a fost rănită, luni, în urma unui accident în care au fost implicate patru maşini, la kilometrul 104 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul către Capitală, traficul fiind deviat în jur de o oră.

Maşinile trecute de acest kilometru au fost deviate de la kilometrul 105 Drajna pe DN3A Lehliu (kilometrul 65) de unde se poate reintra pe A2 către Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici