Trafic deviat printr-o parcare, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, din cauza unei alunecări de teren

Circulatia pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea se desfăşoară deviat printr-o parcare, în dreptul localităţii argeşene Morăreşti, pe o distanţă de 120 de metri pe sensul spre Argeş, din cauza unei alunecări de teren care a afectat şi câţiva copaci din zonă.

58 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat printr-o parcare, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, din cauza unei alunecări de teren

Trafic deviat printr-o parcare, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea, din cauza unei alunecări de teren

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, pentru a evita căderea copacilor pe partea carosabilă, lucrătorii Secţiei de Drumuri Naţionale Piteşti au deviat traficul pe o distanţă de 120 de metri prin parcarea de pe partea stângă şi au montat indicatoare de avertizare şi de semnalizare luminoasă pe timp de noapte, din cauza unei alunecări de teren.

La ora actuală, nu există blocaje rutiere în zonă, iar traficul autovehiculelor la kilometrul 150 pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea se desfăşoară fără probleme în ambele sensuri, însă deviat prin parcare din cauza alunecării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici