Trafic feroviar blocat în Hunedoara, unde un vagon dintr-o garnitură deraiată a sărit de pe linie

Circulaţia feroviară este blocată, luni, între localităţile Băniţa şi Petroşani, din Hunedoara, după ce un vagon care a făcut parte din garnitura de tren care a sărit de pe linie la Merişor a deraiat din nou, transmite corespondentul MEDIAFAX.

436 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat în Hunedoara, unde un vagon dintr-o garnitură deraiată a sărit de pe linie

Trafic feroviar blocat în Hunedoara, unde un vagon dintr-o garnitură deraiată a sărit de pe linie

Pe tronsonul dintre localităţile hunedorene Băniţa şi Petroşani există două linii duble de circulaţie, însă una nu este funcţională de mai mult timp.

„Este vorba despre un vagon din vechiul tren care a deraiat în data de 8 aprilie în zona Merişor. Incidentul a avut loc imediat după staţia Băniţa spre Petroşani. Deocamdată nu sunt trenuri care aşteaptă în zonă”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Lucian Şincovici, şeful Poliţiei TF Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor CFR, mai multe vagoane fuseseră ridicate din zona Merişor unde avusese loc accidentul feroviar în urma căruia au murit cei doi mecanici de locomotivă şi circulau în direcţia Petroşani.

Pe raza localităţii hunedorene Băniţa, la câţiva kilometri de Petroşani, vagonul a sărit de pe linie şi circulaţia s-a blocat total.

Specialiştii speră ca în maxim şase ore circulaţia să fie reluată.

În 8 aprilie, 14 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în zona Băniţa-Merişor din judeţul Hunedoara, mai multe vagoane căzând într-o râpă. Mecanicul de locomotivă şi ajutorul lui au murit în urma accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici