Trafic feroviar întrerupt în zona Topliţa din cauza unui arbore căzut peste reţeaua electrificată. A fost reluat la 22:15

Circulaţia feroviară întreruptă, joi seară, între Târgu Mureş şi Miercurea Ciuc, după ce un copac s-a prăbuşit peste reţeaua electrificată în apropierea municipiului Topliţa, a fost reluată luni seară, în jurul orei 22:15.

144 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar întrerupt în zona Topliţa din cauza unui arbore căzut peste reţeaua electrificată. A fost reluat la 22:15

Trafic feroviar întrerupt în zona Topliţa din cauza unui arbore căzut peste reţeaua electrificată (Imagine: Shutterstock)

Unul dintre dispecerii de la Serviciul Operativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita a declarat corespondentului MEDIAFAX că circulaţia pe tronsonul de cale ferată afectat în urma căderii copacului a fost reluată în jurul orei 22:15, după ce electricienii au reuşit să remedieze avariile din reţea.

Traficul feroviar a fost întrerupt, joi seară, în jurul orei 20:00, între Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş, după ce un brad înalt, tăiat de cineva în apropiere de intrarea în gara Topliţa, a căzut peste reţeaua electrificată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că, luni, în jurul orei 20:00, un copac înalt s-a prăbuşit peste reţeaua electrificată la intrarea în staţia CFR Topliţa, dinspre comuna Gălăuţaş, rupând un fir al acesteia.

Potrivit unui reprezentant al Centrului Regional de Exploatare, Întreţiere şi Reparaţii CFR Braşov, circulaţia feroviară a fost întreruptă, două trenuri fiind nevoite să staţioneze zeci de minute.

Astfel, trenurile de călători Regio 4516, care circulă pe relaţia Târgu Mureş - Braşov şi Regio 4519 Miercurea Ciuc – Topliţa au staţionat în Topliţa, respectiv la Subcetate, înregistrând întârzieri de aproximativ două ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici