Trafic feroviar oprit în Satu Mare, după ce locomotiva unui marfar a luat foc în mers

Traficul feroviar este întrerupt, joi seara, pe secţia de cale ferată 412, între Tăşnad şi Carei, în judeţul Satu Mare, după ce locomotiva unui tren de marfă a luat foc în mers.

94 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar oprit în Satu Mare, după ce locomotiva unui marfar a luat foc în mers

Trafic feroviar întrerupt în Satu Mare, după ce locomotiva unui marfar a luat foc în mers

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, în mers, joi seara, pe secţia de cale ferată 412, între Tăşnad şi Carei, în judeţul Satu Mare, traficul feroviar fiind întrerupt.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 412, între staţiile CF Tăşnad şi Carei, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment feroviar: locomotiva marfarului 59804 a luat foc în timpul deplasării”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit poliţiştilor, nu s-au înregistrat victime.

La ora publicării acestei ştiri circulaţia feroviară este oprită.

Taguri:
trafic,
ferioviar,
oprire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici