Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada Sibiu – Deva din cauza unor lucrări

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, marţi, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 20 şi 36, sensul spre Litoral, şi pe Autostrada A 1 Sibiu – Deva, în mai multe zone, din cauza unor lucrări.

179 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada Sibiu – Deva din cauza unor lucrări

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada Sibiu – Deva din cauza unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, marţi, până la orele 16:00, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 20 şi 36, pe sensul de mers către Constanţa, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile şi de înlocuire a parapetelui lateral.

Astfel, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Totodată, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, traficul se desfăşoară îngreunat pe banda a doua a sensului de mers către Deva, la kilometrul 291, din cauza lucrărilor de înlocuire a glisierei mediane.

În zonă se vor desfăşura reparaţii marţi, până în jurul orei 16:00.

De asemenea, la kilometrii 335, 326 şi 316, pe sensul de mers către Deva, circulaţia rutieră este oprită pe prima bandă pentru efectuarea lucrărilor de repararea a parapeţilor marginali, până în jurul orei 16:00.

Potrivit sursei citate, din cauza lucrărilor de curăţare a rigolelor prima bandă este restricţionată, pe sensul către Sibiu între kilometrii 316 şi 336, până în jurul orelor 19:00.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să semnalizeze din timp înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor şi să sporească atenţia la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici