Trafic îngreunat pe Centura Capitalei din cauza unui accident rutier. Două persoane, rănite uşor

Circulaţia rutieră este îngreunată pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, din cauza unui accident rutier produs pe raza localităţii Chitila, între un autoturism şi un tir, în urma căruia au rezultat două victime rănite uşor, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1155 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Centura Capitalei din cauza unui accident rutier. Două persoane, rănite uşor

Trafic îngreunat pe Centura Capitalei din cauza unui accident rutier; două persoane rănite uşor

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07:10), circulaţia rutieră este îngreunată pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, din cauza unui accident rutier produs în jurul orei 07:00 la kilometrul 62, pe raza localităţii Chitila, sensul de mers către Autostrada A2, între un autoturism şi un tir", potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Două persoane au fost rănite uşor, cauza producerii este neacordarea de prioritate din partea autoturismului.

La ora transmiterii ştirii, se circulă pe un singur fir, pe porţiunea nouă a centurii din zona kilometrului 62, traficul fiind dirijat de poliţiştii rutieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici